Dames > Opsteken & Make-up

Voor de speciale gelegenheid

Een bijzondere dag of een leuk evenement waarop je er stralend uit wil zien? Ook daarvoor kun je terecht in onze kapsalon. Van het opsteken en stylen van je haar tot aanvullend de visagie. Zo zie jij er op jouw bijzondere dag helemaal geweldig uit!

Bruidskapsel

Op jouw trouwdag bent jij het stralende middelpunt! Als bruid wil je een kapsel en make-up dat helemaal bij je past. Traditioneel, klassiek of romantisch, wij luisteren naar jouw wensen en geven je professioneel advies. Belangrijk is dat jouw bruidskapsel de hele dag goed blijft zitten en jij optimaal kan genieten. Ons doel is om jou als bruid, met je bruidskapsel en make-up, net dat beetje extra glamour te geven!

Feestkapsel

Heb je een feestje of wil je gewoon je haar leuk opsteken voordat je uitgaat? Dan kunnen wij jouw haar voor deze gelegenheid op een bijzondere manier stylen. Samen bespreken we je outfit en het thema van het feest. Wij zorgen voor een kapsel waarmee jij onbezorgd kunt genieten!

Referenties

  • Vandaag oosters laten epileren! Fantastisch gedaan, thanks! — dankbaar. ~ Priscilla-Marco Kaats

  • Weer heel erg bedankt Rozita (en Kim) wat word ik toch altijd heerlijk vertroeteld en wat voel ik me weer mooi met dit mooie nieuwe kleurtje. ~ Gaby Andreas

  • Bij Rozalon hebben ze bij mij hairextensions gezet. Ze heeft precies de goede kleur gekozen en mijn haarlengte is super. Ik ben er zo blij mee! Dankjewel Rozita. ~ Paula

  • Bij Rozalon hebben ze mijn haar perfect geverfd. Precies de kleur die ik wilde hebben. Bedankt Rozita! ~ anoniem

De merken bij Rozalon

Lees meer over de merken die we gebruiken