Bruidskapsel

Als je ontwaakt op de dag van je bruiloft is het fijn om te weten dat je je over je bruidskapsel en make-up geen zorgen hoeft te maken en dat je deze bijzondere dag heerlijk ontspannen kunt beginnen.

Bruidskapsel

Op jouw trouwdag bent jij het stralende middelpunt! Als bruid wilt je een kapsel en make-up dat helemaal bij je past. Traditioneel, klassiek of romantisch, wij luisteren naar jouw wensen en geven je professioneel advies. Belangrijk is dat jouw bruidskapsel de hele dag goed blijft zitten en jij optimaal kan genieten. Ons doel is om jou als bruid, met je bruidskapsel en make-up, net dat beetje extra glamour te geven!

Deel je wensen met ons en wij gaan op zoek naar jouw mooiste versie.

Bekijk onze prijzen

Bruid bruidkapsel make-up trouwen kapper

Afspraak maken of contact opnemen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Bel ons dan gerust op 035 - 7850914, plan meteen je afspraak in of neem contact met ons op via ons contactformulier. Je mag natuurlijk ook een keer binnenlopen in onze kapsalon op de Tamboerijn 33 in Winkelcentrum Overhees.

Referenties

  • Vandaag oosters laten epileren! Fantastisch gedaan, thanks! — dankbaar. ~ Priscilla-Marco Kaats

  • Weer heel erg bedankt Rozita (en Kim) wat word ik toch altijd heerlijk vertroeteld en wat voel ik me weer mooi met dit mooie nieuwe kleurtje. ~ Gaby Andreas

  • Bij Rozalon hebben ze bij mij hairextensions gezet. Ze heeft precies de goede kleur gekozen en mijn haarlengte is super. Ik ben er zo blij mee! Dankjewel Rozita. ~ Paula

  • Bij Rozalon hebben ze mijn haar perfect geverfd. Precies de kleur die ik wilde hebben. Bedankt Rozita! ~ anoniem

De merken bij Rozalon

Lees meer over de merken die we gebruiken