Lash Volume Lift. Een nieuwe techniek voor lange en volle wimpers!

Auteur: rozalon

Lange en volle wimpers. Veel vrouwen houden ervan en hebben daarom ook altijd mascara in huis of bij zich in hun tasje. Want door het gebruik van mascara krijg je langere en volle wimpers. Alleen kost het je in de ochtend soms kostbare tijd.
In onze beautysalon hebben we nu een nieuwe methode voor die lange en volle wimpers. Lash Volume Lift (LVL) met Semi Permanente Mascara (SPM). Hierdoor heb jij de hele dag plezier van je fantastische lange en volle wimpers. Een bijkomend voordeel is dat het je geen extra tijd kost.

Enthousiast over Lash Volume Lift met Semi Permanente Mascara

In april heb ik (Rosita) bij Fabelash Nederland de cursus Lash Volume Lift met Semi Permanente Mascara gevolgd.

Het was een succesvolle dag en het resultaat van de privé training mag er zijn. Ik kan jullie vertellen dat ik voor de cursus geslaagd ben! Het certificaat pronkt in onze Hair and Beautysalon in Soest.

Wij zijn enthousiast over de Lash Volume Lift met Semi Permanente Mascara. Het is geweldig dat wij jullie deze methode in onze beautysalon kunnen aanbieden. Het is ook fijn voor vrouwen die graag lange en volle wimpers willen hebben, maar allergisch zijn voor wimperextensions. Bij deze methode komen er namelijk helemaal geen wimperextensions aan te pas.

Wat is Lash Volume Lift met Semi Permanente Mascara?

Bij Lash Volume Lift worden je natuurlijke wimpers met de producten van Fabelash Lash Volume Lift gekruld. Door het gebruik van de Semi Permanente Mascara krijgen je wimpers een prachtige kleur. De SPM van Fabelash is een flexibele wimpercoating waarmee hetzelfde effect wordt bereikt als met mascara, maar dan met meer kracht.

Curve van een siliconen schildje

Om je ogen wordt er bij deze methode een curve van een siliconen schildje aangebracht. Door middel van dit siliconen schildje kunnen je wimpers vanaf de haarwortel gelift worden, waardoor er ook gelijk een voedende serum aan de haarwortels worden afgegeven. Resultaat? Lange en volle wimpers die mooi van elkaar gescheiden zijn.

Sexy wimpers zonder krultang en mascara

Met de Lash Volume Lift Semi Permanente Mascara heb je binnen 45 minuten een mooie en natuurlijke uitstraling. Je sexy en volle wimpers, zonder het gebruik van een krultang en mascara, blijven tot wel 4 á 6 weken zichtbaar mooi. De LVL met SPM behandeling is niet schadelijk voor je natuurlijke wimpers. Tevens is het geschikt voor alle soorten wimpers. Wil je een extra intens effect?  Dan kun je alsnog 1 of 2 dunne laagjes mascara aanbrengen.

       De voordelen

  • Ideaal als je geen wimperextensions wilt
  • Niet schadelijk voor je natuurlijke wimpers
  • Geen krultang en mascara nodig (desgewenst kan je een dun laagje aanbrengen)
  • Geeft een frisse en natuurlijke oogopslag
  • Je ogen lijken door deze methode groter
  • Waterproof
  • Je wimpers hebben nauwelijks verzorging nodig
  • Je wimpers blijven 4 tot 6 weken zichtbaar mooi

Laat je ogen er extra verzorgd uitzien met Oosters epileren

Oosters epileren is een huidvriendelijke behandelmethode en geschikt voor elk huidtype. Bij Oosters epileren worden je wenkbrauwen geëpileerd volgens de traditionele ontharingsmethode. Met een draad.
Rosita is een deskundige met deze methode van ontharen. Er zijn dan ook veel enthousiaste klanten die hiervoor regelmatig naar onze beautysalon komen.

Het epileren wordt aangepast aan jouw unieke gezichtsvorm. De behandeling is effectief en heeft als voordeel dat de haartjes niet alleen langer wegblijven, maar ze komen hierdoor ook fijner en zachter terug. Goed gestylde wenkbrauwen geven expressie aan je gezicht en maken vermoeide ogen weer levendig. Bijkomend voordeel is dat je make-up ook beter tot zijn recht komt.

Kapsalon Rozalon Hair and Beauty wimperlifting Lash Volume Lift Soest Oosters epileren

Enthousiast geworden over Lash Volume Lift en Oosters epileren?

Ben je na het lezen van dit artikel enthousiast geworden over de Lash Volume Lift met Semi Permanente Mascara of het Oosters epileren? Dan kan je bij kapsalon Rozalon Hair and Beauty in Soest een afspraak maken. Ook voor meer informatie ben je welkom in onze sfeervolle Hair and Beautysalon.

Bel je liever? Dat kan op het nummer 035 785 0914. Onze stylisten staan je graag te woord. Wij zijn bereikbaar van dinsdag tot en met zaterdag tijdens onze openingstijden. Op onze website kun je ook eenvoudig je vraag stellen of een afspraak maken.