Malu Wilz feel your beauty

Auteur: rozalon

Maak kennis met Malu Wilz. Een professionele lijn van decoratieve cosmetica en verzorgingsproducten van hoge kwaliteit.

Malu Wilz Beauté cosmetica

Dit decoratieve merk biedt de perfecte mix van tijdloze make-up accessoires en een modern kleurenpalet. De kleuren zijn geïnspireerd op de modehoofdsteden van de wereld. Bij tal van internationale beautyprofessionals en visagisten is Malu Wilz Beauté populair.

De producten van Malu Wilz Beauté zijn duurzaam met een optimale verdraagzaamheid voor je huid. Feel your beauty met de exclusieve en langdurige cosmetica van Malu Wilz Beauté die je schoonheid onderstrepen.

Effectieve huidverzorgingsproducten

Malu Wilz heeft hoogwaardige verzorgingsproducten die je huid ondersteunen voor een mooie en gezonde teint.

Zo zijn er producten met een effectief hyaluronzuur dat je huid diep hydrateert.
Hyaluronzuur bindt zich aan water en houdt zo de huid kreukvrij. Hierdoor voelt de huid zachter en gladder en het ziet er stralend gehydrateerd uit. Het merk Malu Wilz voorziet in de behoeften van ieder huidtype.

Meer weten?

We verkopen de producten van Malu Wilz in onze kapsalon. Bel ons op, of kom langs op de Tamboerijn in Soest!