Welkom op de blog van kapsalon Rozalon Hair and Beauty

Auteur: rozalon

Kapsalon Rozalon Hair and Beauty is in november 2012 door Rosita opgericht in het gezellige winkelcentrum Overhees in Soest.
Om onze klanten goed op de hoogte te blijven houden, over alle ins and outs op het gebied van de laaste trends op haar en beauty gebied en over onze kapsalon, gaan we iedere maand bloggen.

Onze klanten gaan pas naar buiten als ze zelf ook tevreden zijn

Om aan de wensen van onze klanten te kunnen blijven voldoen, volgen we de laatste ontwikkelingen in het kappersvak op de voet. Dit doen we op het gebied van trends en de nieuwste technieken op haar- maar ook op visagie gebied.
Daarom bezoeken we regelmatig beurzen en volgen we cursussen omdat we professie en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan zodat we aan jullie wensen kunnen voldoen.

In onze kapsalon houden wij van een persoonlijke benadering naar al onze klanten. We willen van jou weten wat je wensen zijn en staan open om al je vragen te beantwoorden. Ben je toe aan iets nieuws, maar heb je geen idee hoe je dat vorm kunt geven, dan staat haarstylist Rosita klaar om je daarin gratis een eerlijk advies in te geven.
Jouw vertrouwen in ons vinden wij belangrijk. We laten je pas de deur uitlopen als je zelf ook tevreden bent.

Kapsalon Rozalon Hair and Beauty Soest

Naar de kapper gaan is ook een moment van ontspanning

Het kappersvak is onze passie waarin we hoge eisen stellen aan iedere kappersbehandeling en klantvriendelijkheid, maar ook aan de uitstraling van onze kapsalon. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich echt kunnen ontspannen in een huiselijke en gezellige sfeer.

Daar hebben we de kapsalon ook op ingericht. In 2018 hebben we de hele zaak laten verbouwen om deze sfeer te creëren. Daar hebben we veel positieve en enthousiaste reacties van onze klanten op gekregen. We vinden het fijn dat we met de verbouwing het gewenste resultaat voor jullie hebben weten te bereiken.
Want hoe heerlijk is het dat je jezelf tijdens je kappersbehandeling kunt ontspannen alsof je thuis bent.

Trendy kapsalon Rozalon

Rozalon Hair and Beauty kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Wij leveren professionele kwaliteit tegen een betaalbare prijs voor dames, heren en kinderen. Je kunt bij ons terecht voor alle soorten knip- en kleurbehandelingen.
Daarnaast zijn onze haarstylisten ook vakkundig in het creëren van prachtige bruidskapsels voor jouw speciale dag. Wil je graag langer of voller haar? Dan zijn hairextensions voor jou een perfecte oplossing waarvoor je ook in onze kapperszaak terecht kunt.

Voor harsen, Oosters epileren, wimperextensions en visagie ben je bij onze beautysalon in goede handen. Op dit gebied volgen we ook de laatste trends en doen we mee aan cursussen om jou als een beauty te laten shinen.

Regelmatig hebben we leuke acties

Zo hebben we voor the kids tot en met 10 jaar iedere woensdag een speciale actie. Studenten kunnen met hun pas bij onze kapsalon terecht voor leuke kortingen en ook voor dames en heren zijn er regelmatig fijne acties. Deze acties kun je vinden op onze website en onze Facebookpagina.

Als onze klant krijg je van ons een klantenkaart. Voor iedere behandeling geven wij een stempel op jouw kaart. Bij een volle klantenkaart krijg je 15% korting op iedere gewenste behandeling in onze kapsalon. Dat is nog eens leuk naar de kapper gaan!

Kapsalon Rozalon Hair and Beauty klantenkaart

Kom gezellig langs om kennis met ons te maken

Benieuwd geworden naar onze kapsalon? Je bent altijd welkom om de sfeer te komen proeven en kennis te maken met onze kapsters. Koffie of thee hebben we voor je klaar staan. Iedere week zijn wij geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

Regelmatig krijgen we leuke reviews van onze klanten waar we enthousiast van worden. Wil je vooraf weten wat onze klanten zoal over ons te zeggen hebben dan kun je hun reviews lezen.
Bij deze meteen ook een lieve dank je aan iedereen die hun ervaring deelde en deelt over onze kapsalon Rozalon Hair and Beauty!

Mocht je met de auto komen, er is een ruime en gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ook met de bus kun je onze kapsalon makkelijk bereiken. De bushalte is bij het winkelcentrum Overhees in Soest. Handig! Vlak voor onze deur.

Graag tot ziens bij Rozalon Hair and Beauty!