Gellak Soest

Wil je graag mooie en verzorgde nagels voor een lange periode? Dan is het aan laten brengen van gellak in Soest een goede keuze. Bij Rozalon kun je gellak laten aanbrengen en je kan gellak laten opvullen. Dankzij deze behandeling heb je enkele weken prachtige nagels.

Wat zijn de voordelen van het laten aanbrengen van gellak in Soest?

Je kan om diverse redenen kiezen voor de gellak in Soest. Vaak kiezen mensen voor gellak omdat ze enkele weken lang verzorgde nagels willen hebben. Gewone nagellak blijft vaak maar een paar dagen zitten en het raakt snel beschadigd. Dit betekent dat jij je nagels om de paar dagen zal moeten lakken. Gellak blijft veel langer zitten dan gewone nagellak. In de meeste gevallen heb je zo’n 2 tot 4 weken plezier van de gellak. Hoe jij met de nagels omgaat en de conditie van je eigen nagels bepalen hoe lang de gellak mooi blijft. Je hebt bij onze salon keuze uit veel verschillende kleuren. Zo kun je eenvoudig een kleur uitzoeken die je mooi vindt. Bij Rozalon kun je zowel gellak aan laten brengen als gellak op laten vullen. De behandeling voor het opvullen is voordeliger dan het laten aanbrengen van nieuwe gellak. Je kan voor het opvullen kiezen als de gellak enkele kleine beschadigingen heeft. Jouw nagels zien er dan weer perfect uit. Na een aantal weken kun je de gellak opnieuw laten aanbrengen.

Een afspraak maken voor het aanbrengen van gellak in Soest

Wil je eens langskomen om de gellak in Soest aan te laten brengen? Je kan een afspraak maken door te bellen naar 035 – 7850914 of door het contactformulier op onze website in te vullen. In dat geval nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Natuurlijk mag je ook contact opnemen als je vragen over de gellak hebt.

Referenties

  • Vandaag oosters laten epileren! Fantastisch gedaan, thanks! — dankbaar. ~ Priscilla-Marco Kaats

  • Weer heel erg bedankt Rozita (en Kim) wat word ik toch altijd heerlijk vertroeteld en wat voel ik me weer mooi met dit mooie nieuwe kleurtje. ~ Gaby Andreas

  • Bij Rozalon hebben ze bij mij hairextensions gezet. Ze heeft precies de goede kleur gekozen en mijn haarlengte is super. Ik ben er zo blij mee! Dankjewel Rozita. ~ Paula

  • Bij Rozalon hebben ze mijn haar perfect geverfd. Precies de kleur die ik wilde hebben. Bedankt Rozita! ~ anoniem

Deze merken gebruiken we bij Rozalon