Beauty > Oosters epileren

Oosters epileren bij Rozalon

Oosters epileren is een vriendelijke behandelmethode en geschikt voor elk huidtype. Oosters epileren houdt in dat de wenkbrauwen worden geëpileerd volgens de traditionele ontharingsmethode met een draad.

Oosters epileren met een draad

Het epileren wordt geheel aangepast aan jouw specifieke gezichtsvorm en uitdrukking. De behandeling is effectief en heeft als voordeel dat de haartjes niet alleen langer wegblijven, maar ook fijner en zachter terugkomen.

Expressie aan jouw gezicht

Goed gestylde wenkbrauwen geven expressie aan jouw gezicht en maken vermoeide ogen weer levendig. Daarnaast is een goed onthaard gezicht, met name de bovenlip en de kaaklijn, ook belangrijk voor een mooie make-up. Bovendien geeft het een frisser en schoner aanzien.

Referenties

  • Vandaag oosters laten epileren! Fantastisch gedaan, thanks! — dankbaar. ~ Priscilla-Marco Kaats

  • Weer heel erg bedankt Rozita (en Kim) wat word ik toch altijd heerlijk vertroeteld en wat voel ik me weer mooi met dit mooie nieuwe kleurtje. ~ Gaby Andreas

  • Bij Rozalon hebben ze bij mij hairextensions gezet. Ze heeft precies de goede kleur gekozen en mijn haarlengte is super. Ik ben er zo blij mee! Dankjewel Rozita. ~ Paula

  • Bij Rozalon hebben ze mijn haar perfect geverfd. Precies de kleur die ik wilde hebben. Bedankt Rozita! ~ anoniem

De merken bij Rozalon

Lees meer over de merken die we gebruiken