Hairextensions, dé ideale manier voor langer en dikker haar

Auteur: rozalon

Hairextensions. Ze zijn inmiddels niet meer weg te denken. Wil je graag eens langer haar of dikker, dan is dat op een eenvoudige manier mogelijk.
Veel mensen maken gebruik van extensions in hun haar. Van de modellen op de catwalk, de celebrities in de showwereld tot aan de onbekende Nederlanders aan toe. En waarom ook niet? Hairextensions zijn geweldig.

Het is een ideale methode. De oplossing voor wanneer je langer haar wilt, maar je haar niet zo snel groeit als je zou willen. Stel je wordt uitgenodigd voor net dat feestje waar je zo graag bij wilt zijn.. Je koopt er de perfecte jurk voor, bijpassende schoenen met een mooie naaldhak, sieraden en je haar..?

Ja, je haar. Dat liet je al lang groeien,  maar voor dat feestje is je haar nog niet zo lang als dat je zou willen. En dat niet alleen, je haar mag van jou ook wel wat dikker zijn. Geweldig dat je dan bij onze kapsalon terecht kunt voor extensions om jouw haar langer, maar ook dikker te maken.

Haar extensions kapsalon Rozalon Hair and Beauty Soest

Hairextensions hoe werkt dat dan?

Wij maken gebruik van 2 microringen per hairextension voor extra stevigheid. Zodat jij er langer plezier van hebt. Het grote voordeel is dat de extensions op deze manier herbruikbaar zijn.

Het kan opnieuw teruggeplaatst worden met nieuwe microringen. Dat is kostenbesparend voor jou want  je betaalt dan alleen de kosten voor herplaatsing. Een ander voordeel is dat zowel het plaatsen als het verwijderen van de extensions sneller gaat en dus naast kostenbesparend is het ook tijdbesparend. Is toch mooi meegenomen.

De voordelen van extensions met microringen

De hairextensions zijn makkelijk te verwijderen doordat de microringen open te knijpen zijn met een daarvoor bestemde tang. Het voordeel is dat er geen lijmresten in je haar achterblijven en het is tijdbesparend

Met de microring methode gebruiken we ‘losse plukjes’ per baan. Hierbij wordt de hairextensions met behulp van de microringen aan het eigen haar bevestigd. Er wordt geen gebruik gemaakt van warmte, lijm of keratine.

Dat het kostenbesparend, maar ook tijdbesparend is hadden wel al benoemd.

Haar extensions kapsalon Rozalon Hair and Beauty Soest

Hairextensions van een prachtige kwaliteit

Het haar is leverbaar in verschillende kleuren en lengtes van 40 en 50 cm en is natuurlijk van prima kwaliteit. Het haar heeft een lange levensduur en blijft bij een goede verzorging lang mooi en kan meerdere malen hergebruikt worden. Na het wassen krijgt het een lichte slag maar natuurlijk kun je het haar ook stylen en krullen.

Hoelang blijven de extensions zitten?

De gemiddelde draagtijd van microring hairextensions is gemiddeld zo’n 4 maanden, afhankelijk van je haargroei en de sterkte van je eigen haar.

Ga jij voor de look die bij jou past?

Ben je na het lezen enthousiast geworden en zou je graag langer en dikker haar willen hebben of één van beiden kom dan vrijblijvend langs in onze sfeervolle kapsalon in Winkelcentrum Overhees in Soest.

Bel je liever eerst dan is het telefoonnummer 035 – 7850914 waarop je ons op werkdagen kunt bereiken of neem contact met ons via de contactpagina op onze website.