Een prachtig bruidskapsel voor op jouw bruiloft

Auteur: rozalon

Je hebt jouw ideale man ontmoet. Hij vraagt je ten huwelijk en natuurlijk zeg jij enthousiast: ‘Ja! Ik wil met je trouwen’ waarna je hem kust stevig omhelst. Er komt bij een bruiloft veel kijken om er een geslaagde dag van te maken waaronder je bruidskapsel en make-up.

Een bruidskapsel om door een ringetje te halen

Van jullie bruiloft willen jullie een perfecte dag maken. Daar hoort ook een mooi bruidskapsel en make-up bij. Een prachtig bruidskapsel maakt van jou, samen met je bruidsjurk, een schitterende bruid.
Fantastisch is het om een verbluffende eerste indruk te kunnen maken op je aanstaande man en alle gasten die op jullie bruiloft aanwezig zijn. Een hele dag waarop jij jezelf ’the queen’ mag voelen.

Bruidskapsel bruiloft kapper Hair and Beauty SoestBruidskapsel bruiloft kapper Hair and Beauty SoestBruidskapsel bruiloft kapper Hair and Beauty Soest

Traditioneel, klassiek of kies je voor een romantisch kapsel?

Om je tot een mooie bruid te maken verzorgen wij in onze Hair and Beautysalon in Soest je bruidskapsel en als je dat wilt je make-up.

Als je voor jouw bruidskapsel in onze kapsalon komt gaan we eerst samen jouw wensen voor je bruidskapsel door nemen. Er is veel mogelijk. Van traditioneel, klassiek tot aan een romantisch kapsel.
Voor ons is het belangrijk dat we informatie van je krijgen over je jurk en de accessoires die je daarbij draagt. Hierdoor kunnen we mede bepalen wat het beste kapsel voor jou zal zijn.

Vooraf genieten van jouw proefkapsel

Je kunt in onze kapsalon ook terecht voor een proefsessie zodat je weet hoe het er op je bruiloft uit komt te zien. Het voordeel van een proefkapsel is dat je een aantal weken voor jullie grote dag je wensen nog kunt aanpassen. Hierbij zullen we je professioneel blijven adviseren om tot een voor jou perfect kapsel te komen.

Bruidskapsel bruiloft kapper Hair and Beauty Soest

Kapsel voor de bruidegom en bruidsmeisjes/jongetjes

Ook voor je aanstaande man en de hairstyling voor jullie bruidsmeisjes en of jongetjes kun je in onze kapsalon terecht. De visagie voor de bruidsmeisjes kan ook door ons verzorgd worden.

Bruidskapsel bruiloft kapper Hair and Beauty SoestAls de dag van jullie bruiloft is aangebroken kunnen we op locatie desgewenst nog een touch-up aan je kapsel en make-up geven.

Daarna kun je ontspannen en volop genieten van jullie dag! Op jullie sprookjeshuwelijk zal jij schitteren.

Meer informatie nodig?

Wil je meer informatie kom dan vrijblijvend in onze kapsalon langs. Rozalon Hair and Beauty kun je vinden op het gezellige winkelcentrum Overhees in Soest. Je kunt ook bellen naar of online contact opnemen via onze website