Le Hair Bronzing 2019 de nieuwe kleurcollectie van L’Oréal

Auteur: rozalon

In april waren we bij de introductie van een nieuwe kleurcollectie, in stadstheater en kunstencentrum De Kom in Nieuwegein, voor de nieuwe kleurcollectie Le Hair Bronzing 2019 Le Hair Bronzing L'Oreal kapsalon van L’Oréal. Tijdens de show kwamen er verschillende modellen het podium op en lieten creative hair director Berni Ottjes en creative hair artist Dominic Vleer de nieuwe gebruikte kleuren zien en vertelden ze over de kleurtechnieken.

Het was een gezellige drukte met kappers uit Nederland. Ken je dat gevoel dat je naar een concert gaat. Dat je binnenkomt en er een positieve spanning hangt? Nou, die positieve spanning voor een show is er ook als kappers onder elkaar zijn. Die kijken uit naar nieuwe trends, want als een professioneel kapsalon willen wij het nieuwste, het beste, het mooiste aan onze klanten geven.

De natuur en de wereld als inspiratie

Geïnspireerd op de nieuwste trend en kleuren van Le Hair Bronzing heeft L’Oréal samen met twee van hun top coloristen acht nieuwe karakterkleuren ontwikkeld vol reflectie. De subtiele bronzing tinten voor lichte, medium en donkere kleurhoogtes zorgen voor stralende zomerlooks. De kleuren geven een mooie nuance en licht refelecterende glans aan het haar.

Berni en Dominic hebben hun inspiratie van trend vertaald naar eigen looks voor de lente en zomer kleurcollectie 2019. Voor de kleuren hebben zij zich vooral laten inspireren door de natuur en de vele reizen die ze maken.

https://www.youtube.com/watch?v=M7eGbNXiwcU

Le Hair Bronzing is er voor iedereen

De nieuwe kleuren zijn verdeeld over de drie salonkleuringen voor verschillende kleurhoogtes: Majirel, Inoa en Dia Richesse. Hierdoor kan iedereen genieten van de mooie effecten die Le Hair Bronzing geeft.
De bronzing kleuren bevatten meer karakter dan ooit en hebben de licht reflecterende kracht van edelstenen. Leuk om te weten. De namen van de drie salonkleuringen zijn geïnspireerd op edelstenen.

In totaal zijn er 8 zogenoemde karakterkleuren waarvan 3 voor op een lichte basis, 3 kleuren voor op een medium basis en 2 kleuren voor op een donkere basis.

’Sun-kissed look’ Le Hair Bronzing L'Oreal kapsalon

De zomerse look die Le Hair Bronzing aan het haar geeft, noemen ze ook wel de ’Sun-kissed look’. Door de mooie nuances en de lichtreflecterende glans in het haar is het alsof de zon je haar heeft gekust.

Met Le Hair Bronzing blijft je haar een mooie glans behouden. Wij raden aan na 2 á 3 weken terug te komen voor een spoeling. Want door de zon en het wassen van het haar wordt de kleur lichter. Gebruik goede producten, haarmaskers en spray tegen de zon zodat de kleur lang mooi blijft.

Deze zomer shine jij met de nieuwe trendy kleuren

In de week na de show hadden we meteen klanten die interesse hadden voor de nieuwste kleuren van Le Hair Bronzing. Inmiddels hebben we meerdere klanten blij en tevreden kunnen maken met de geweldige nieuwe look die de nieuwe kleuren van Le Hair Bronzing aan je haar geeft.

Het resultaat van enkele van onze klanten zie je hieronder en wat staat de sun-kissed look hun geweldig!

Welke kleur past bij jou?

Zou jij ook wel willen shinen met de nieuwste lente en zomertrend Le Hair Bronzing 2019 van L’Oréal? Neem dan contact met ons op via onze website, geef ons een belletje op 035 785 0914 of kom gezellig langs in onze kapsalon Rozalon Hair and Beauty in Soest.

Onze haarstylisten geven je een persoonlijk advies en luisteren daarbij naar jouw wensen. Alles om jou te laten shinen met jouw gepersonaliseerde stralende zomerlook 2019! Voel je vooral welkom in onze sfeervolle kapsalon, waar je als klant pas naar buiten gaat als je zelf tevreden bent.