Visagie Soest

Wil jij je mooi laten opmaken voor een speciale gelegenheid? Je kan dan een afspraak maken voor visagie in Soest. De visagiste brengt een make-up look aan die jouw natuurlijke schoonheid benadrukt. Je kan kiezen voor een lichte en frisse make-up look of voor een feestelijke make-up look. De visagiste zal voor elke gelegenheid een passende make-up look aanbrengen die bij jou past.

De verschillende soorten make-up looks die tijdens de visagie in Soest aangebracht kunnen worden

Bij de visagie in Soest hebt je keuze uit diverse mogelijkheden. De visagiste werkt met verschillende merken, producten en kleuren waardoor ze de make-up volledig op jou kan afstemmen. Voordat we de make-up aanbrengen vragen we naar jouw wensen. Ook willen we graag weten waarom je voor de visagie hebt gekozen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat jij een frisse en natuurlijke make-up look wil hebben voor een bruiloft. Een andere mogelijkheid is dat jij je uitgebreid op wil laten maken omdat je in de avond een feest hebt. Op basis van jouw wensen selecteert de visagiste de producten die ze gaat gebruiken om de gewenste make-up look te creëren. De visagiste weet dankzij haar kennis en ervaring welke kleuren goed bij jouw ogen, teint en haarkleur passen. Door de juiste kleuren te gebruiken komt je oogkleur extra goed naar voren en je oogt fris en stralend. De make-up zal de hele dag of avond mooi blijven zitten waardoor jij er veel plezier van hebt.

Wil je een afspraak maken voor de visagie in Soest?

Het maken van een afspraak voor de visagie in Soest is erg eenvoudig. Je hoeft alleen maar te bellen naar 035 – 7850914 of je vult het contactformulier op de website in. Natuurlijk kun je ook een keer langskomen in onze salon. Neem gerust contact op als je meer informatie wil over de visagie.

Referenties

  • Vandaag oosters laten epileren! Fantastisch gedaan, thanks! — dankbaar. ~ Priscilla-Marco Kaats

  • Weer heel erg bedankt Rozita (en Kim) wat word ik toch altijd heerlijk vertroeteld en wat voel ik me weer mooi met dit mooie nieuwe kleurtje. ~ Gaby Andreas

  • Bij Rozalon hebben ze bij mij hairextensions gezet. Ze heeft precies de goede kleur gekozen en mijn haarlengte is super. Ik ben er zo blij mee! Dankjewel Rozita. ~ Paula

  • Bij Rozalon hebben ze mijn haar perfect geverfd. Precies de kleur die ik wilde hebben. Bedankt Rozita! ~ anoniem

De merken bij Rozalon

Lees meer over de merken die we gebruiken