Kapper in Soest

Ben je toe aan een nieuw kapsel? Kom dan eens naar onze kapper in Soest. Dankzij de vele mogelijkheden die wij aanbieden en onze jarenlange ervaring kunnen wij jou een droomkapsel geven. Naast het knippen, drogen en verven bieden wij speciale behandelingen aan, zoals het plaatsen van hairextensions en het opsteken van het haar.

Kapper Soest

Wat zijn de mogelijkheden van de kapper in Soest?

Bij de kapper in Soest kun je terecht voor verschillende behandelingen. Wij kunnen dames, heren en kinderen een nieuw kapsel geven. Je hebt keuze uit korte behandelingen en speciale behandelingen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een afspraak te maken voor het wassen, knippen en drogen van je haar. Wij kunnen je haar ook in model föhnen of we kunnen enkel je haar knippen. Naast het knippen bieden wij diverse mogelijkheden op het gebied van haarkleuring.

Je kan onder andere kiezen voor een hele haarkleuring, een balayage, een coupe soleil en een spoeling. Tevens kunnen wij je uitgroei bijwerken en highlights en/of lowlights aanbrengen in het haar. Wil jij je haar een echte metamorfose geven? In dat geval kunnen wij hairextensions aanbrengen. Hairextensions zijn ideaal als jij je haar meer volume wil geven of als jij langer haar wil hebben. De hairextensions worden volledig op jouw natuurlijke haar afgestemd en we knippen ze bij nadat ze geplaatst zijn. Daarnaast kunnen wij je haar opsteken voor een speciale gelegenheid zoals een gala, een feest of een bruiloft.

Het maken van een afspraak bij de kapper in Soest

Wil je een afspraak maken bij de kapper in Soest? Neem dan telefonisch contact op door te bellen naar 035 – 7850914 of vul het contactformulier op onze website in. Als je het formulier invult, dan ontvang je binnen 24 uur een reactie. Je mag ook contact opnemen als je vragen hebt.

haarkleuren

Referenties

  • Vandaag oosters laten epileren! Fantastisch gedaan, thanks! — dankbaar. ~ Priscilla-Marco Kaats

  • Weer heel erg bedankt Rozita (en Kim) wat word ik toch altijd heerlijk vertroeteld en wat voel ik me weer mooi met dit mooie nieuwe kleurtje. ~ Gaby Andreas

  • Bij Rozalon hebben ze bij mij hairextensions gezet. Ze heeft precies de goede kleur gekozen en mijn haarlengte is super. Ik ben er zo blij mee! Dankjewel Rozita. ~ Paula

  • Bij Rozalon hebben ze mijn haar perfect geverfd. Precies de kleur die ik wilde hebben. Bedankt Rozita! ~ anoniem

De merken bij Rozalon

Lees meer over de merken die we gebruiken