Hairextensions Soest

Wil je graag langer of voller haar hebben? Dan kun je hairextensions in Soest laten plaatsen. Bij Rozalon ben je verzekerd van een geweldig resultaat. Wij luisteren graag naar jouw wensen zodat jij onze salon met een tevreden gevoel verlaat. De hairextensions worden volledig op jou en je haar afgestemd voor een natuurlijke uitstraling.

Wat zijn de mogelijkheden van de hairextensions in Soest?

De mogelijkheden zijn eindeloos als je voor de hairextensions in Soest kiest. Je kan voor hairextensions kiezen als jij binnen enkele uren van kort naar lang haar wil of als jij je haar voller wil maken. Het duurt tenslotte erg lang om je haar langer te laten groeien. Hairextensions geven jou de mogelijkheid om je haar een metamorfose te geven zonder dat je maanden hoeft te wachten. Uiteraard bespreken we vooraf uitgebreid wat jouw wensen zijn. Je kan aangeven welk kapsel je wil hebben en wat de gewenste lengte is. Nadat we een goed beeld van jouw wensen hebben gaan we de hairextensions uitzoeken. Het is daarbij erg belangrijk dat de kleur en de structuur overeenkomen met je natuurlijke haar. Dit zorgt voor een zeer natuurlijk resultaat. Wij plaatsen de hairextensions pas als jij helemaal tevreden bent met de keuze. Nadat de hairextensions zijn geplaatst worden ze op de gewenste lengte geknipt. Tevens zorgen wij ervoor dat de hairextensions bij je kapsel passen. Wij kunnen bijvoorbeeld laagjes knippen of de voorste plukken haar wat korter maken.

Een afspraak plannen voor het plaatsen van hairextensions in Soest

Wil je een afspraak maken voor het laten plaatsen van hairextensions in Soest? Neem dan contact op door te bellen naar 035 – 7850914 of kom een keer langs in onze salon. Tevens kun je het contactformulier op deze website invullen. Je mag ook altijd contact opnemen als je vragen over de hairextensions hebt.

Referenties

  • Vandaag oosters laten epileren! Fantastisch gedaan, thanks! — dankbaar. ~ Priscilla-Marco Kaats

  • Weer heel erg bedankt Rozita (en Kim) wat word ik toch altijd heerlijk vertroeteld en wat voel ik me weer mooi met dit mooie nieuwe kleurtje. ~ Gaby Andreas

  • Bij Rozalon hebben ze bij mij hairextensions gezet. Ze heeft precies de goede kleur gekozen en mijn haarlengte is super. Ik ben er zo blij mee! Dankjewel Rozita. ~ Paula

  • Bij Rozalon hebben ze mijn haar perfect geverfd. Precies de kleur die ik wilde hebben. Bedankt Rozita! ~ anoniem

Deze merken gebruiken we bij Rozalon