Dames > Hairextensions

Hairextensions met microringen

Wij maken gebruik van 2 microringen per hairextension, voor extra stevigheid. Zodat jij er langer plezier van hebt. Het grote voordeel is dat de microring extensions herbruikbaar zijn! Deze kunnen opnieuw teruggeplaatst worden met nieuwe microringen. Dus kostenbesparend, jij betaalt dan alleen de kosten voor herplaatsing. Een ander voordeel is dat zowel het plaatsen als het verwijderen van de microring extensions sneller gaat en dus tijdbesparend is.

Voordelen microring extensions

De hairextensions zijn makkelijk te verwijderen door de microringen open te knijpen met de daarvoor bestemde tang. Het voordeel is dat er geen lijmresten in je haar achterblijven en het is tijdbesparend.

Microring extensions

Met de  microring extensions methode gebruiken we ‘losse plukjes’ per baan. Hierbij wordt de hairextension met behulp van de microringen aan het eigen haar bevestigd. Er wordt geen gebruik gemaakt van warmte, lijm of keratine.

Op deze foto zie je het haar voordat we microringen hebben aangebracht.

Draagtijd microring

De gemiddelde draagtijd van microring hairextensions is gemiddeld zo’n 4 maanden, afhankelijk van je haargroei en de sterkte van je eigen haar.

Op deze foto hebben we de microringen geplaatst en gaan we beginnen met het bevestigen van de hairextensions.

Prachtige kwaliteit

Het haar is leverbaar in verschillende kleuren en lengtes van 40 en 50 cm en is natuurlijk van prima kwaliteit. Het haar heeft een lange levensduur en blijft bij een goede verzorging lang mooi en kan meerdere malen hergebruikt worden. Na het wassen krijgt het een lichte slag maar natuurlijk kun je het haar ook stylen en krullen.

 

Referenties

  • Vandaag oosters laten epileren! Fantastisch gedaan, thanks! — dankbaar. ~ Priscilla-Marco Kaats

  • Weer heel erg bedankt Rozita (en Kim) wat word ik toch altijd heerlijk vertroeteld en wat voel ik me weer mooi met dit mooie nieuwe kleurtje. ~ Gaby Andreas

  • Bij Rozalon hebben ze bij mij hairextensions gezet. Ze heeft precies de goede kleur gekozen en mijn haarlengte is super. Ik ben er zo blij mee! Dankjewel Rozita. ~ Paula

  • Bij Rozalon hebben ze mijn haar perfect geverfd. Precies de kleur die ik wilde hebben. Bedankt Rozita! ~ anoniem

Deze merken gebruiken we bij Rozalon