Beautysalon Soest

Rozalon is een beautysalon in Soest die een breed scala aan behandelingen aanbiedt. Wij zijn een haarsalon en een schoonheidssalon in één. Je kan bij ons terecht voor het laten knippen van je haar, het laten plaatsen van hairextensions, het ontharen van je gezicht en het lakken van je nagels.

De behandelingen die de beautysalon in Soest aanbiedt

De behandelingen van onze beautysalon in Soest zijn gericht op het verzorgen van je haar, je gezicht en je lichaam. Wij kunnen dames, heren en kinderen van een nieuw kapsel voorzien. Je kan je haar enkel laten knippen en drogen, maar wij kunnen je haar ook verven. Hierbij heb je keuze uit een coupe soleil, het kleuren van je gehele haar, het aanbrengen van highlights en/of lowlights en het bijwerken van de uitgroei. Tevens kunnen wij hairextensions plaatsen, je haar mooi opsteken en een bruidskapsel creëren. De beautybehandelingen zijn voornamelijk gericht op het gezicht. Wij kunnen onder andere de wenkbrauwen en wimpers verven, de wenkbrauwen epileren, wimperextensions plaatsen en het gezicht ontharen. Tevens bieden wij visagie aan. Je kan bij ons ook terecht voor het harsen van diverse delen van het lichaam, zoals de onder- of bovenbenen, de bikinilijn, de oksels, de rug en de armen. Voor mooie en verzorgde nagels kunnen wij gellak aanbrengen. Wij vinden het erg belangrijk om de behandeling zoveel mogelijk op jou af te stemmen zodat we jou optimaal kunnen helpen.

Wil je een behandeling boeken bij de beautysalon in Soest?

Je kan een behandeling bij onze beautysalon in Soest boeken door contact op te nemen. Ons nummer is 035 – 7850914. Je kan er ook voor kiezen om het contactformulier in te vullen. Binnen 24 uur krijg je van ons een reactie. Neem ook gerust contact op als je vragen hebt over een bepaalde behandeling.

permanent
haarkleuren

Referenties

  • Vandaag oosters laten epileren! Fantastisch gedaan, thanks! — dankbaar. ~ Priscilla-Marco Kaats

  • Weer heel erg bedankt Rozita (en Kim) wat word ik toch altijd heerlijk vertroeteld en wat voel ik me weer mooi met dit mooie nieuwe kleurtje. ~ Gaby Andreas

  • Bij Rozalon hebben ze bij mij hairextensions gezet. Ze heeft precies de goede kleur gekozen en mijn haarlengte is super. Ik ben er zo blij mee! Dankjewel Rozita. ~ Paula

  • Bij Rozalon hebben ze mijn haar perfect geverfd. Precies de kleur die ik wilde hebben. Bedankt Rozita! ~ anoniem

Deze merken gebruiken we bij Rozalon